Selecteer een pagina

 De Nr. 1 toetsspecialist van NL

 Veilig kopen: Lid NPMB

7-dagen-open-bl Showroom 7 dagen p/w open

gratis-bl Snelle (gratis*) levering

Blüthner Neon Edition – Akoestische vleugel

Prijs op aanvraag

Bij Pianometropool koopt u deze Nieuwe Blüthner Neon Edition – Akoestische vleugel in Plexiglas – met Beste prijsgarantie. Te koop via onze showroom in Rijswijk

SKU: 115f89503138 Categorieën: , , ,

Blüthner Crystal Edition

Het wereldekende Duitse topmerk Blüthner staat bekend om haar prachtige klank en staat kwalitatief op eenzame hoogte. Het bekende aliquot systeem ( patent Blüthner ) geeft de instrumenten met name in het middensegment en diskant van de vleugel een surround effect dat geen enkele pianofabrikant ter wereld kan evenaren.
Deze techniek wordt tevens in de gehele Crystal en PH serie van Blüthner gebruikt. Wereldwijd zijn critici, designers en  architekten het erover eens dat de Blüthner design instrumenten tot de mooiste en meest exclusieve behoren. Met name de Crystal serie wordt met de allerhoogste kwaliteit materiaalsoorten gebouwd. Het kristal heldere plexiglas wordt dan ook als de allerhoogste kwaliteit beschouwd en verkleurt niet. Het technische gedeelte van de instrumenten is dan ook 100 procent indentiek aan de fabricage en produktie van de concert instrumenten. Samengevat, wellicht de allerhoogste kwaliteit vleugels, custommade en in iedere uitvoering leverbaar.  De design instrumenten zijn  buiten huiskamer gebruik ook zeer geschikt voor superjachten en de luxe hotels.

Extra informatie

Merk

Model

Soort

Spec. Edition

Staat

Kleur

Garantietermijn