Selecteer een pagina

 Altijd laagste prijsgarantie
 Veilig kopen: Lid NPMB

7-dagen-open-bl Showroom 7 dagen p/w open
gratis-bl Snelle (gratis*) levering

Aanbieding!

Orla CDP101 PE – Digitale piano

 1.395,00  895,00

Bij Pianometropool koopt u deze Nieuwe Orla CDP101 PE – Digitale piano in Zwart Hoogglans – met laagste prijsgarantie. Levering uit voorraad – 5-11 werkdagen (indien deze in bestelling is neem contact op voor de levertijd 070-4159800)

In bestelling, neem contact op voor de levertijd.

Beschrijving

 

Orla CDP 101 zwart hoogglans (PE) Digitale piano

 

 

Tijdelijk met gratis pianocursus voor beginners

 

De Orla CDP101 PE is de ideale digitale piano voor zowel de startende speler als voor de gevorderde pianist. Nu tijdelijk geleverd inclusief een unieke pianocursus voor beginners, die wij samen met RTL talent Academy ontwikkeld hebben. In 90 lessen leert je gegarandeerd piano spelen. Naast de standaard lessen bevat de cursus een aantal bijzondere lessen die verzorgd worden door bekende pianisten zoals:

 • Wibi Soerjadi,
 • Tonny Eyk
 • Ruud Bos
 • Elizabeth fadel

De cursus is ook los te koop en kost € 249,00. Tijdelijk ontvang je deze cursus dus helemaal gratis bij deze bijzondere digitale piano van Orla. Naast de leuke mogelijkheden ziet deze piano er ook nog eens prachtig uit in het zwart hoogglans (PE). Zeldzaam in deze prijsklasse zijn de hoeveelheid inputs en outputs die deze piano standaard heeft:

 • Audio in (LEFT, RIGHT)
 • Audio out (LEFT, RIGHT)
 • midi (IN,OUT,THRU)
 • 2x hoofdtelefoonaansluiting,
 • 3x pedaalaansluiting,
 • USB en
 • Micro USB voor Bluetooth

Orla is een bekend Italiaans merk wat al sinds de jaren 70 kwalitatief hoogwaardige digitale piano’s bouwt. Het design en de elektronica worden door een team in Italië bedacht en ontworpen. De digitale piano’s worden vervolgens in Azië geassembleerd en terug verzonden naar Italië. Hier worden de instrumenten allemaal opengemaakt, nagekeken en doorgemeten op productfouten, voordat deze worden verzonden.

In de prijsklasse tot € 1.000,00 is dit een spectaculaire service, waardoor er nagenoeg geen uitvalspercentage is. Dit in tegenstelling tot de ‘naamloze / private label’ instrumenten uit China die wij vroeger ook verkochten en nu nog overal worden aangeboden. De piano speelt heerlijk, heeft een groot dynamisch bereik en nog wat betere speakers dan de portable versie (zie video).

Vanzelfsprekend heeft de piano 88 aanslaggevoelige toetsen en een hamermechaniek. Veel merken hebben een meerprijs van soms wel 600 euro voor een hoogglans versie. Orla doet hier gelukkig niet aan mee waardoor wij nu deze CPD101 PE voor deze scherpe prijs kunnen leveren.

Extra informatie

Merk

Model

Soort

Staat

Kleur

Huiskamer model

Draagbaar

Ingebouwde speakers

Ritmebegeleiding/arranger

Bluetooth

USB

Opname functie

Microfoon ingang

Ivory feel

Gewicht

Garantietermijn