Selecteer een pagina

 De Nr. 1 toetsspecialist van NL

 Veilig kopen: Lid NPMB

7-dagen-open-bl Showroom 7 dagen p/w open

gratis-bl Snelle (gratis*) levering

Kies uit alle piano's

Assortiment Piano's

Vertrouwd piano's kopen

 • Piano’s met beste prijsgarantie
 • Lid van NPMB
 • Erkend SBB leerbedrijf
 • Yamaha Premium Dealer
 • Blüthner Importeur Benelux
 • Piano inruil is mogelijk
 • Tot 10 jaar garantie aan huis
 • Zeer groot assortiment piano’s
 • Degelijk en uitgebreid advies
 • Internationale service
 • Piano maatwerk oplossingen
 • 7 dagen per week open

Keurmerken

logo-npmblog0-webshopkeurmerk

Betaalmethoden

Pianometropool-betalen

Piano kopen? Bezoek onze showroom in Rijswijk

Kies uit een groot aanbod gebruikte en nieuwe piano's

Alle piano's staan speelklaar en u krijgt altijd deskundig advies

Wil je een nieuwe of gebruikte piano kopen?

Wij verkopen Piano’s van alle topmerken

Het kopen van een piano doe je niet iedere dag en voordat je de juiste keuze maakt is het belangrijk om je goed te oriënteren. Op onze website geven we je een paar nuttige tips en informatie over het kopen van een piano. Als je vragen hebt dan kun je ons een mail sturen, en je kunt ons bellen. Maar eigenlijk kunnen we je het beste adviseren in ons piano showroom in Rijswijk.

In onze showroom staan honderden gebruikte en nieuwe piano’s speelklaar opgesteld. Een van onze adviseurs geeft je deskundig advies en samen kun je bepalen welke piano het beste past bij je wensen en bij je budget. Bij Pianometropool kun je een piano kopen met ieder budget. En we bieden je altijd 100% inruilgarantie.

Officieel dealer van Roland en Yamaha piano’s

Als officieel dealer van topmerken zoals Roland en Yamaha profiteer je van de beste garantievoorwaarden. Pianometropool verkoopt bijna alle piano’s met een laagte prijsgarantie. Digitale starters piano’s zijn meestal uit voorraad leverbaar en akoestische piano’s bezorgen wij met een gespecialiseerde bezorgdienst bij u thuis.

Digitale piano kopen?

Digitale piano’s bieden tegenwoordig veel mogelijkheden en zijn geschikt voor de beginnende speler maar zeker ook voor professionele muzikanten. Een goede digitale piano koop je al vanaf € 500,00. Naast de bekende merken verkopen wij ook digitale piano’s van het merk Viscount. Het nieuwste model de Smart 30 is volgens onze mening zeker vergelijkbaar met de Roland FP-90 of Yamaha CLP-635.

Wil je het verschil in klank en touche zelf ervaren, dan kun je in onze showroom alle modellen en merken met elkaar vergelijken. Zo weet je zeker dat je de juiste digitale piano koopt.

Akoestische piano kopen

Heb je een voorkeur voor een echt akoestisch instrument, dan verkopen wij vele merken akoestische piano’s, De aanschaf van een akoestische piano is vaak duurder dan het kopen van een digitale piano. Pianometropool kan iedere akoestische piano voorzien van een silent systeem. Zo koop je een akoestische piano en kun je thuis in alle rust pianospelen, zonder dat je omgeving altijd moet meegenieten.

Koop je een akoestische piano bij Pianometropool dan koop je een instrument dat jarenlang mee kan gaan. Wil je later een nieuwe piano kopen, dan kun je de oude piano altijd bij ons inruilen. De aankoop van een akoestische piano is een prima investering en als je deze goed onderhoud zal deze haar waarde lang behouden.

Goedkope piano kopen

Ben je op zoek naar een goedkope piano? Dan kun je bij ons kiezen uit verschillende gebruikte en nieuwe piano’s. Aangezien wij bijna altijd een laagste prijsgarantie bieden bij het kopen van een piano ben je bij ons altijd het goedkoopste uit. Kies je vanwege het budget voor een goedkopere gebruikte piano, dan krijg je bij ons altijd garantie. Soms geven we zelfs 5-10 jaar garantie op de aankoop van een gebruikte akoestische piano.

Kun je in ons online aanbod geen geschikte goedkope piano vinden die je zou willen kopen, Neem dan altijd contact op via e-mail en plaats een zoekopdracht. Soms worden ingeruilde piano’s zo snel verkocht dat deze niet op de website komen. Ook als wij verwachten voor een gebruikte piano snel een koer in de showroom te hebben, plaatsen we deze niet op de website.

 

“De silent piano die ik bij Pianometropool kocht blijkt een hele goede keuze te zijn. Het is een hele mooie piano waarmee ik de stress van de dag weg speel” Frans Cladder

“Daniël heeft ons bij de aankoop van een vleugel goed geadviseerd. We hebben de juiste keuze kunnen maken, mede omdat we alle piano’s in de showroom ook echt konden horen” Familie Vermeer

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Piano kopen van een particulier?

Veel piano’s staan te koop aangeboden op internet. Soms voor fantastische prijzen. Ons advies is om daar heel erg mee op te letten. Neem altijd een expert mee als je een piano wilt kopen van een particulier. heb je een piano op internet gevonden die je wilt kopen, schakel ons dan in om je daarbij te helpen. Onze ervaring levert vaak een lagere prijs op en voorkomt dat je achteraf problemen krijgt.

Het kopen van een piano doe je bij voorkeur in een pianowinkel. Hier kun je professioneel advies verwachten. Piano’s zijn specialistische instrumenten met veel mogelijkheden. Daarom kiezen wij specifiek om alleen piano’s te verkopen. Onze ervaring is dat grotere winkelketens met een ruim aanbod instrumenten minder deskundig advies geven. weet u precies wat u zoekt dan maakt dat niet uit. maar wilt u zeker weten dat u de juiste piano koopt, ga dan naar een pianowinkel zoals Pianometropool.

Tips bij het kopen van een piano

Koop de juiste een piano voor de juiste ruimte

De klank van een piano is mede afhankelijk van de ruimte waar deze in geplaatst wordt. daarom is het belangrijk om bij het kopen van een piano rekening te houden met de ruimte waar de piano geplaatst wordt. Dit geldt bij de aankoop van een digitale piano maar zeker als je overweegt om een akoestische piano te kopen.

Laat je daarom altijd goed adviseren zodat je zeker weet dat je de juiste piano koopt.

Hoe bepaal je het budget als je een piano wilt kopen?

Piano’s zijn te koop in alle prijsklassen. Een digitale piano is meestal goedkoper dan een akoestische piano. Het beschikbare budget voor het kopen van een piano zal dus ook afhankelijk zijn van je keuze voor een digitale of een akoestische piano.

Bij Pianometropool kun je een nieuwe maar ook een goede gebruikte piano kopen. Op iedere gebruikte piano geven we altijd garantie. is je budget niet groot genoeg voor het kopen van een nieuwe akoestische piano, bekijk dan ook ons aanbod gebruikte piano’s eens.

Een goede digitale piano koop je al voor nog geen € 500,00.

Koop je piano kies dan voor kwaliteit

Als het gaat om echte muziekinstrumenten dan is de kwaliteit direct hoorbaar, Goede instrumenten kosten meestal meer dan minder goede. Het kopen van een piano doe je niet iedere dag en een goed piano gaat jarenlang mee. Jies daarom liever voor een gebruikte kwaliteitspiano dan voor een goedkopere nieuwe piano.

Alle piano’s die we bij PianoMetropool verkopen zijn van de beste kwaliteit. Ongeacht welke keuze je maakt. Bij ons koop je altijd kwaliteit.

Vraag om advies als je een piano wilt kopen

Niet iedereen heeft verstand van piano’s. Vraag daarom advies als je een piano wilt kopen. Onze medewerkers zijn allemaal deskundige adviseurs en zijn je graag van dienst. Durf ook kritische vragen te stellen, zodat je zeker weet dat al je vragen goed beantwoord zijn. je koop immers niet iedere dag een nieuwe piano.