Selecteer een pagina

 Altijd laagste prijsgarantie
 Veilig kopen: Lid NPMB

7-dagen-open-bl Showroom 7 dagen p/w open
gratis-bl Snelle (gratis*) levering

Kies uit alle piano's

Filteropties

show blocks helper

Prijs

 

Assortiment Piano's

Vertrouwd piano's kopen

 • Laagste prijsgarantie
 • Lid van NPMB
 • Erkend SBB leerbedrijf
 • Yamaha Premium Dealer
 • Blüthner Importeur Benelux
 • Inruil is mogelijk
 • Tot 10 jaar garantie aan huis
 • Zeer groot assortiment
 • Degelijk en uitgebreid advies
 • Internationale service
 • Maatwerk oplossingen
 • 7 dagen per week open
 • Keurmerken

  logo-npmblog0-webshopkeurmerk

  Betaalmethoden

  Pianometropool-betalen
  Digitale piano kopen

  Digitale piano kopen met laagste prijsgarantie

  Pianometropool biedt vele digitale piano’s van alle topmerken zoals Yamaha, Roland, Orla en Viscount. Met een digitale piano koopt u een veelzijdig instrument dat eventueel ook draagbaar is (digitale stage piano). De klank van een moderne digitale piano komt dicht in de buurt van een echte akoestische piano.

  Bij aankoop van een digitale piano een gratis piano cursus *)

  Bij de aankoop van deze, en vele andere digitale piano’s ontvangt u tijdelijk een pianocursus voor beginners helemaal gratis.

  Het actuele aanbod digitale piano’s en prijzen vindt u op deze pagina. Heeft u de digitale piano van uw keuze gevonden dan kunt u deze piano via onze webshop online kopen. Wilt u een deskundig advies bij het kopen van een digitale piano? kom dan naar onze showroom in Rijswijk of neem telefonisch contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag bij de aankoop van uw digitale piano.

  *) Of de pianocursus gratis geleverd wordt bij aanschaf van een nieuwe digitale piano staat expliciet bij iedere piano vermeld. De pianocursus voor beginners is ook los te koop en kost € 249,00.  

  Keuze uit ruim aanbod digitale piano’s bij Pianometropool

  Goedkoop een digitale piano kopen?

  De populariteit van de digitale piano is in de afgelopen jaren enorm toegenomen. Zo is Yamaha beroemd geworden met de Yamaha Clavinova series. Maar ook de Roland digitale piano wordt gretig afgenomen door toetsenisten die op zoek zijn naar een digitale piano met een hoge kwaliteit. Wij als Pianometropool Rijwijk BV bieden scherp geprijsde digitale piano’s, geproduceerd door merken als Yamaha, Roland, Casio, Pianonova en Orla.

  Roland digitale piano kopen?

  De eerste digitale Roland piano zag in 1986 het daglicht. Er zouden veel digitale piano’s volgen. Tot kort maakte Roland uitsluitend gebruik van sampling om een zo natuurlijk mogelijke sound uit hun digitale piano’s te krijgen. Maar met de introductie van de V-Piano presenteerde het merk een unieke nieuwe techniek, waarbij geen samples worden gebruikt, maar de toon door middel van ‘pysical modellng’wordt gecreëerd. Bij physical modeling werken de parameters voor snaar, hamer, resonantie en pedaal nauwkeurig samen waardoor de pianist echt toon kan maken en boventonen laten horen, bijvoorbeeld door de dempers omhoog te laten komen aan de baskant en te spelen in de diskant. De virtuele losliggende snaren van deze Roland digitale piano zingen mee met een uiterst natuurlijke klank. Het effect is een digitale piano met de ongekend realistische klank van een vleugel en enorme vrijheid om de toon naar eigen wens op te bouwen.

  Roland Digitale Piano Modellen:

  Pianometropool verkoopt alle modellen digitale piano’s van het merk Roland. Een van de beste verkochte modellen is de Roland RP102 stage piano. Een ideale piano om als beginner of starter te kopen. De luxere digitale piano’s van Roland zijn te koop onder de naam HP (home Piano). Hieronder staan enkele populaire digitale piano modellen uit de serie Roland digitale piano’s:

  Heeft u vragen over de aanschaf van een digitale piano? Wij staan u graag te woord en adviseren u geheel vrijblijvend bij het kopen van de digitale piano die het beste bij u past. Op alle Roland digitale piano’s garanderen wij de laagste prijs. De meeste Roland digitale piano’s staan speelklaar opgesteld in onze showroom en leveren wij uit voorraad.

  De Yamaha digitale piano Clavinova: begrip in pianoland…

  De Clavinova wordt al decennia lang gemaakt door de Yamaha Corporation. De Clavinova heeft meestal de styling van een akoestische piano, maar biedt de muzikant een veel uitgebreide spectrum aan klanken en effecten. Ook deze digitale piano koopt u bij Pianometropool. Door de MIDI-compatibiliteit zijn ze rechtstreeks op een computer aan te sluiten en is digitaal opnemen eenvoudig. De nieuwe Clavinova digitale piano’s beschikken zelfs over USB-aansluitingen of kunnen draadloos worden verbonden.

  Begin 2018 introduceerde Yamaha de nieuwste serie Clavinova digitale piano’s de Yamaha CSP 150 en de Yamaha CSP 170. Deze nieuwe digitale piano’s zijn uit voorraad leverbaar.

  Yamaha CLP of CVP digitale piano kopen?

  De Yamaha CLP-serie is bedoeld voor toetsenisten die een digitale piano willen kopen die zo veel mogelijk klinkt als een akoestische piano. Bij deze digitale piano serie ligt de nadruk op het nauwkeurig imiteren van zowel aanslag als sound. Dat laatste wordt gerealiseerd door voor elke afzonderlijke noot samples van beroemde piano- en vleugelmerken te gebruiken. De CVP-serie digitale piano’s heeft een uitgebreider scala aan klanken en effecten, compleet met een ingebouwde drumcomputer en begeleidingen.

  Real Grand Expression (RGE) staat voor de expressieve mogelijkheden van Yamaha’s Clavinova. RGE is niet alleen de opwekking van het geluid, de aanslag en de pedalen, maar zeker ook de toepassingen van technologieën op basis van ervaringen bij het maken van “echte” piano’s en vleugel’s. Door al deze factoren geeft het Yamaha RGE ( Real Grand Expression) je het gevoel dat je achter een fraaie concert vleugel zit, terwijl je toch echt een digitale piano hebt aangeschaft.