Selecteer een pagina

 De Nr. 1 toetsspecialist van NL

 Veilig kopen: Lid NPMB

7-dagen-open-bl Showroom 7 dagen p/w open

gratis-bl Snelle (gratis*) levering

Welke piano of vleugel?

Assortiment

Vertrouwd kopen

 • Piano’s met beste prijsgarantie
 • Lid van NPMB
 • Erkend SBB leerbedrijf
 • Yamaha Premium Dealer
 • Blüthner Importeur Benelux
 • Piano inruil is mogelijk
 • Tot 10 jaar garantie aan huis
 • Zeer groot assortiment piano’s
 • Degelijk en uitgebreid advies
 • Internationale service
 • Piano maatwerk oplossingen
 • 7 dagen per week open

Keurmerken

logo-npmblog0-webshopkeurmerk

Betaalmethoden

Pianometropool-betalen

Levertijden Akoestische Piano’s & Vleugels

Over het algemeen kunnen wij een piano of vleugel (indien voorradig) leveren binnen enkele dagen na aankoop. Deze dagen hebben wij nodig omdat ieder willekeurig instrument (ongeacht de prijsklasse) eerst zorgvuldig zal worden gestemd en afgeregeld.
Indien een piano speciaal voor u geproduceerd moet worden omdat u (bijvoorbeeld) een bijzondere kleur heeft gekozen kan de levertijd afhankelijk van de fabriek meerdere weken bedragen.

Tip: Als unieke service kunnen wij u een leeninstrument leveren zodat u toch kunt studeren terwijl uw instrument in productie is. Vraag hiernaar in de showroom.

Indien een product voorradig is in de showroom of in ons magazijn ( in voorraad ) kunnen wij vaak al binnen 48 uur leveren.
Uitzonderingen zijn natuurlijk instrumenten die niet via TNT verzonden kunnen worden zoals piano’s of digitale piano’s.
Deze nemen iets meer tijd in beslag 5 tot 8 werkdagen. Heeft u een artikel sneller nodig of heeft u een speciale vraag omtrent de levering? Neem contact met ons op!
Indien het product in bestelling staat kan het zijn dat er een levertijd op het artikel zit. Soms maar een paar dagen, soms langer. Neem vrijblijvend contact met ons op om precies te weten wanneer het artikel kan worden bezorgd!

 

Levertijden Digitale Piano’s

Over het algemeen leveren wij een digitale piano of vleugel (indien voorradig) binnen enkele dagen na aankoop. Dit zal gemiddeld binnen 5 tot 8 werkdagen zijn. Als officieel dealer van onder andere Yamaha en Roland hebben we direct inzicht in hun voorraadsystemen en kunnen we uw piano direct voor u reserveren.

Indien een piano speciaal voor u geproduceerd moet worden omdat u (bijvoorbeeld) een bijzondere kleur heeft gekozen of een handgebouwde Duitse piano is kan de levertijd afhankelijk van de fabriek meerdere weken bedragen.

Tip: Als unieke service kunnen wij u een leeninstrument leveren zodat u toch kunt studeren terwijl uw instrument in productie is. Vraag hiernaar in de showroom.

Yamaha en Roland digitale piano’s

Wij maken gebruik van de direct beschikbare voorraad van onze leverancier. Wij kunnen meteen voor u nakijken wat de actuele levertijd is per product. Wilt u specifieke informatie over de levertijd van een Yamaha of Roland piano dan vragen wij u vriendelijk hiervoor contact met ons op te nemen via onderstaande gegevens.

De gemiddelde levertijd van een Yamaha piano is tussen de 5 en 11 werkdagen.

Bij persoonlijk contact kunt u ook altijd even met ons overleggen of uw keuze ook de beste keuze is. Mogelijk kunnen we u een beter advies geven, zodat u zeker weet dat u de juiste piano koopt.

Heeft u een artikel sneller nodig of heeft u een speciale vraag omtrent de levering? Neem contact met ons op! Indien het product in bestelling staat kan het zijn dat er een levertijd op het artikel zit. Soms maar een paar dagen, soms langer. Neem vrijblijvend contact met ons op om precies te weten wanneer het artikel kan worden bezorgd!

Meer informatie:
070-4159800
info@pianometropool.nl

 

Leveren én kosteloos opbouwen

Als u kiest voor het kopen van een piano bij PianoMetropool dan profiteert u van een unieke klantenservice. De piano leveren we niet alleen gratis bij u thuis, maar we zetten deze ook professioneel voor u in elkaar. Een digitale piano is een waardevolle aankoop en natuurlijk wilt u deze eigenlijk direct geleverd hebben.

PianoMetropool komt deze liever zelf brengen met onze eigen leverdienst. Een deskundige medewerker zet de piano voor u netjes in elkaar en test deze ter plaatse. U kunt ook wat korte vragen stellen en u weet zeker dat uw digitale piano juist in elkaar is gezet.

Hierdoor kan het wel zijn dat de levertijd iets langer is dan bij leveranciers die de piano aan de voordeur in een doos afleveren. Goede service kost nu eenmaal wat meer tijd.

Overigens betaalt u voor deze dienstverlening niets extra’s, waardoor kiezen voor PianoMetropool altijd de beste keuze is.

 

Betaalmethoden

Hoe kan ik mijn artikelen betalen?
ALLE PRIJZEN OP ONZE WEBSITE ZIJN INCLUSIEF 21% BTW

Ideal
U kunt zeer gemakkelijk bij ons online betalen via een beveiligde verbinding.

Paypal
Klik hier voor een uitgebreide uitleg over paypal

Credit Card
U kunt uw order gemakkelijk met Credit Card voldoen. Uw kaart zal direct worden geverifieerd.
Na een positieve verificatie zal uw pakket direct worden verzonden.
Nu ook American Express mogelijkheid!

Maandelijkse termijnen
U kunt bij ons in gemakkelijke termijnen betalen. Wij brengen dit onder bij firma Santander.
Om de aanvraag succesvol af te ronden bezoekt u onze showroom om een overeenkomst af te sluiten en te ondertekenen. Hierover zal contact met u worden opgenomen. Het pakket zal zodra de aanvraag is goedgekeurd door Santander direct worden verzonden. Dit kan in veel gevallen binnen 48 uur geregeld worden.

Zelf betalen en ophalen in de winkel
U kunt uw artikelen ook gewoon afhalen bij ons in de winkel. Neem dan even telefonisch contact met ons op tijdens uw bestelling.