Selecteer een pagina

 De Nr. 1 toetsspecialist van NL

 Veilig kopen: Lid NPMB

7-dagen-open-bl Showroom 7 dagen p/w open

gratis-bl Snelle (gratis*) levering

Ik ben op zoek naar

Assortiment

Vertrouwd kopen

 • Piano’s met beste prijsgarantie
 • Lid van NPMB
 • Erkend SBB leerbedrijf
 • Yamaha Premium Dealer
 • Blüthner Importeur Benelux
 • Piano inruil is mogelijk
 • Tot 10 jaar garantie aan huis
 • Zeer groot assortiment piano’s
 • Degelijk en uitgebreid advies
 • Internationale service
 • Piano maatwerk oplossingen
 • 7 dagen per week open

Keurmerken

logo-npmblog0-webshopkeurmerk

Betaalmethoden

Pianometropool-betalen

Over Pianometropool:

Pianometropool vindt u direct aan de A13 (afrit 8) ter hoogte van Delft-Noord / Rijswijk-Zuid- waar u gratis voor de deur, op gereserveerde plaatsen, kunt parkeren..

In onze ruime showrooms zult u genieten van een bijzondere collectie toetsinstrumenten variërend van digitaal tot akoestisch en van studiepiano tot concertvleugel.
Wij zijn zowel trots op ons assortiment ( variërend van € 395,- tot € 200.000,-) als op de kwaliteit van onze voorlichting. Niet voor niets kan ons team adviseurs bogen op meer dan 100 jaar ervaring!
Bij ons is de klant koning en wij nemen altijd alle tijd om, samen met u, het beste instrument te kiezen uit ons uitgebreide assortiment en vanzelfsprekend afgestemd op uw smaak en budget.

Foto: Daniël Spies

Kwaliteit op de eerste plaats: Pianometropool is erkend lid van de NPMB
Pianometropool is erkend lid van de Nederlande Piano en Muziekbond (NPMB)
Om in aanmerking te komen voor dit keurmerk worden kandidaat leden door een commissie geselecteerd op o.a. vakmanschap, service, aanbod en garantiebeleid.

Onze Merken:
Ooit begonnen met enkele merken en modellen vleugels en piano’s vindt u bij Pianometropool een topcollectie van de volgende fabrikanten waarvan wij official dealer zijn: Yamaha / Blüthner / Irmler / Haessler / Roland en Casio en importeur/ distributeur van George Steck, Orla en Schiedmayer.

Grand Piano Gallery
Ieder instrument is anders, handwerk met horlogemakers precisie…

Een vleugel moet een lust zijn voor oor en oog. Een combinatie van vakmanschap en esthetiek.
Grand Piano Galleryopende afgelopen maart haar gloednieuwe showroom. Alle beroemde (en tot de verbeelding sprekende) merken staan daar in een prachtige ambiance opgesteld.

Naast een unieke collectie occasion instrumenten van o.a.
Steinway & Sons, Bösendorfer, Grotrian Steinweg en C. Bechstein treft u de compleet nieuwe lijn Blüthners aan.
De piano’s en vleugels van dit wereldberoemde merk, worden nog altijd door de familie Blüthner-Haessler in Leipzig gebouwd. Hierbij worden de fraaiste en meest hoogwaardige materialen gebruikt en de nieuwste technieken toegepast. De zo kenmerkende toon, de hoge mate van afwerking en de indrukwekkende lijst van (wereldberoemde) pianisten symboliseren dit Duitse topmerk

Ook voor uw digitale piano…

Moderne technieken hebben de digitale piano tot een volwaardig instrument met een natuurgetrouwe klank en een uitstekend toucher gemaakt. Hierdoor wordt de keuze tussen een akoestische of digitale piano onderwerp van persoonlijke smaak. Daarbij kan het gemak van het nooit meer hoeven stemmen of de aansluitmogelijkheden van een hoofdtelefoon de doorslag geven. Pianometropool biedt u ook in digitale piano’s de grootste keuze van Europa in de absolute topmerken. Vanzelfsprekend gekoppeld aan afgewogen professioneel advies. Foto: Roland Foresta Center – Pianometropool

Funshopping?
Voor ons vormt het concept ‘fun-shopping’ een kernpunt in onze filosofie.
Beleving is daarbij van groot belang. En die beleving is juist de meerwaarde in vergelijking tot het online bestellen.. U kunt in onze showrooms de instrumenten “voelen”, beluisteren, zien, en uitgebreid bespelen.
“De aanschaf van een piano of vleugel moet vooral plezierig zijn en ook later nog fijne herinneringen bij u oproepen”
.
En neemt u vooral uw kinderen mee. Wij voorzien ze van een glas limonade en laten ze plezier beleven aan de piano. Vervelen zullen zij zich niet snel want zij mogen zich, wat ons betreft, ook uitleven op de Nintendo WII.

Pianometropool Rijswijk… een muzikaal dagje uit!

Disklavier en zelfspelende vleugels
Official dealer: Yamaha Disklavier / QRS Pianomation & Pianodisc Player Systems
Naast exclusieve vleugels staat Pianometropool bekend om haar expertise in zelfspelende instrumenten.
Een zo op het oog ‘gewone’ vleugel komt ineens op bijna magische wijze tot leven en speelt de muziek die u wilt horen. Eenvoudig te bedien door één druk op de Ipad.
Misschien kiest u voor de meest complete ervaring: Een concert op uw flatscreen in perfecte kwaliteit waarbij de vleugel live meespeelt. Het zanggedeelte komt natuurlijk uit uw bestaande kwaliteitsspeakers.
Pianometropoollevert deze instrumenten projectmatig aan particulieren en veel bekende hotels en restaurants in binnen – en buitenland. Wij verzorgen het gehele traject:van aankoop tot de installatie op locatie (connectie met uw domotica systeem).