Selecteer een pagina

 De Nr. 1 toetsspecialist van NL

 Veilig kopen: Lid NPMB

7-dagen-open-bl Showroom 7 dagen p/w open

gratis-bl Snelle (gratis*) levering

Kies uit alle piano's

Filteropties

show blocks helper

Prijs

 

Assortiment Piano's

Vertrouwd piano's kopen

 • Piano’s met beste prijsgarantie
 • Lid van NPMB
 • Erkend SBB leerbedrijf
 • Yamaha Premium Dealer
 • Blüthner Importeur Benelux
 • Piano inruil is mogelijk
 • Tot 10 jaar garantie aan huis
 • Zeer groot assortiment piano’s
 • Degelijk en uitgebreid advies
 • Internationale service
 • Piano maatwerk oplossingen
 • 7 dagen per week open

Keurmerken

logo-npmblog0-webshopkeurmerk

Betaalmethoden

Pianometropool-betalen
Akoestische piano

Akoestische piano kopen?

Bij Pianometropool koopt u een nieuwe of goede gebruikte akoestische piano van ieder topmerk zoals Yamaha en Blüthner. Overweegt u de aanschaf van een akoestische piano, dan heeft u de keuze uit een ruim aanbod van vele modellen in meerdere prijsklassen. Op onze website vindt u ons actuele aanbod akoestische piano’s die veelal speelklaar in onze showroom in Rijswijk staan. Wij garanderen altijd een beste prijsgarantie bij aankoop van een nieuwe piano. Koopt u een akoestische piano bij ons, dan geven wij u tevens 100% inruilgarantie. Onze medewerkers adviseren u graag bij de aanschaf van een echte akoestische piano. Stel uw vragen per mail of bezoek onze showroom in Rijswijk.

Een piano koopt u niet iedere dag

Wilt u een nieuwe piano kopen en weet u exact naar welke piano u op zoekt bent? dan kunt u de piano naar keuze direct via de webshop in deze website kopen. Afrekenen kan op verschillende manieren bijvoorbeeld via IDeal of met een creditcard (waardoor uw aankoop verzekerd is).

Advies bij aanschaf piano

het kopen van een akoestische piano doet u natuurlijk niet iedere dag. Iedere piano heeft een eigen klank en touche. Voor het beste advies bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom in Rijswijk, waar u gegarandeerd een geschikte piano zult vinden.

Heeft u op dit moment al een akoestische piano en wilt u een nieuwe  piano aanschaffen, dan kunt u uw huidige piano vrijwel altijd tegen een scherpe prijs inruilen. Heeft u een piano, die u wilt verkopen, maar doet u bij ons geen aankoop, neem dan contact op over de mogelijkheden. Soms hebben we een aanvraag in ons systeem waar we op dit moment nog geen passende gebruikte piano voor kunnen aanbieden en is uw piano daar geschikt voor.

Voor het kopen van een nieuwe piano bent u bij de  de nummer 1 toetsspecialist PianoMetropool altijd ana het juiste adres.

Piano kopen en betalen in termijnen

Mocht het aanschafbedrag voor u een drempel opleveren dan biedt Piano Metropool een renteloze betaling in 10 termijnen aan. Ook hebben we regelmatig scherpe aanbiedingen en acties op het gebied van piano’s en vleugels.

Graag adviseren wij u bij de aankoop van een piano, zodat u zeker de juiste keuze maakt. Bel ons of bezoek onze showroom in Rijswijk, die 7 dagen per week geopend is.