ZONDAG 9 FEB OPEN!
van 12:00 tot 17:00 uur
U bevindt zich bij : Producten > Irmler-by-Bluthner
Filter op merk: 
  Sorteer resultaten :

Van: € 5.995,00
Prijs: VOOR: € 3.995,00
Prijs: VOOR: € 5.995,00

Irmler Piano's uit de bekende Blüthner groep

Met trots presenteren wij de allernieuwste serie Irmler piano's uit de bekende Blüthnergroep Leipzig Duitsland. Een schitterende serie piano's met een logische opbouw qua hoogte. Namelijk de modellen 114, 118 en 127.


Foto: Irmler 127SP

Waarom kiest u voor een Irmler piano?

Allereerst wordt er op alle instrumenten uit de Blüthnergroep 10 jaar volledige garantie gegeven. Dit zegt op zichzelf al genoeg over de kwaliteit van de Irmler piano's. Met een van de allerbeste hamerkoppen (Abel) een topkwaliteit toetsenbord (Kluge) en een massieve zangbodem waarvan de kern 7 mm dik is alsmede het Röslau snaarwerk kan men absoluut spreken over piano's met de allerbeste prijs-kwaliteitverhouding. Kortom, niet voor niets wordt deze nieuwe serie Irmler piano's afkomstig uit de wereldbekende Blüthner fabriek Leipzig internationaal door zowel de aspirant pianist als de professional met veel enthousiasme ontvangen.

Door een selectie van de allerbeste materialen, de expertise van de Blüthnergroep "sinds 1853" hebben de Irmler instrumenten een warme, volle klank en een lichte aanslag (touchér). Ook het uiterlijk is oogstrelend, zelfs de binnenkant van de piano's is met een prachtige diepzwarte pianolak afgewerkt. De piano's zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en het beslag kan zowel in chroom als in messing.
 foto: Christian Blüthner


    
foto: Owned by Blüthner foto: Aanbevelingsbrief

 

De historie van Blüthner
 

Met slechts 1600 daalders en niets meer dan alleen wat uitstekende referenties op zak begon de familie Bluthner op 18 november 1853 de beroemde ‘Julius Bluthner Pianoforte fabriek’.

“Ik zal nieuwe fortepiano’s en vleugels gaan bouwen met een Duits/Engels design…en deze verkopen!
Dit was het simpele businessplan van de jonge ondernemer.

Al snel werden de Bluthner piano’s en vleugels wereldberoemd en grote namen waaronder Brahms, Jadason, Liszt, Mahler, Moscheles, Nikisch, Rachmaninov, Schumann en Tschaikovsky speelden op Bluthner instrumenten. Ook verschenen steeds meer en meer Bluthner instrumenten in de grote concertzalen.

In 1873 verkreeg Bluthner haar Aliquot patent. Een waardevolle uitvinding waarbij er voor elke toets in de diskant een extra snaar gebruikt werd.
Deze techniek wordt nog steeds gebruikt in moderne Bluthner vleugels en zorgt voor een ultiem geluid in de bovenste regionen van het klavier.

Om een zo groot mogelijke doelgroep te bereiken bestaat de collectie uit de Bluthnergroep uit o.a.

Irmler - Haessler - Ronisch - Hupfeld
en Bluthner.

Een Bluthnergroep piano (met 10 jaar volledige garantie) is al verkrijgbaar onder de €4000 euro. 

  
 
 

   
Pianometropool BV on LinkedIn