ZONDAG 9 FEB OPEN!
van 12:00 tot 17:00 uur
U bevindt zich bij : Producten > Irmler--Vleugels
Filter op merk: 
  Sorteer resultaten :

Van: € 14.900,00
Prijs: VOOR: € 11.900,00
Van: € 15.900,00
Prijs: VOOR: € 13.900,00
Van: € 19.900,00
Prijs: VOOR: € 16.900,00

Irmler vleugels uit de bekende Blüthner groep

Ook deze vernieuwde serie Irmler vleugels zijn qua prijs/kwaliteitverhouding absoluut uniek te noemen.
Duits vakmanschap en topkwaliteit onderdelen maken van deze nieuwe serie vleugels een geduchte concurrent tegenover veel andere grote A-merken.


Irmler 213 semi-concert  € 23.900,-

Waarom kiest u voor een Irmler vleugel?

Allereerst wordt er op alle vleugels uit de Blüthnergroep 10 jaar volledige garantie gegeven. Dit zegt op zichzelf al genoeg over de kwaliteit van de Irmler vleugels. Voor wat het stemmen betreft: het 21 lagen multiply stemblok garandeert een decenia lange optimale stemvastheid.
Met een van de allerbeste hamerkoppen (Abel) een topkwaliteit toetsenbord (Kluge) en een massieve zilverden (spruce)zangbodem alsmede het Röslau snaarwerk kan men absoluut spreken over vleugels met de allerbeste prijs-kwaliteitverhouding. Kortom, niet voor niets wordt deze nieuwe serie Irmler vleugels afkomstig uit de wereldbekende Blüthner fabriek Leipzig, internationaal door zowel de aspirant pianist als de professional met veel enthousiasme ontvangen. Een geduchte concurrent voor alle merken in deze prijsklasse (en daarboven!)

Door een selectie van de allerbeste materialen, de expertise van de Blüthnergroep "sinds 1853" hebben de Irmler instrumenten een warme, volle klank en een lichte aanslag (touchér). Ook het uiterlijk is oogstrelend en de vleugels zijn al vanaf 148 cm leverbaar waardoor deze in iedere inrichting tot hun recht zullen komen.

 foto: Christian Blüthner


    
foto: Owned by Blüthner foto: Aanbevelingsbrief

 

De historie van Blüthner
 

Met slechts 1600 daalders en niets meer dan alleen wat uitstekende referenties op zak begon de familie Bluthner op 18 november 1853 de beroemde ‘Julius Bluthner Pianoforte fabriek’.

“Ik zal nieuwe fortepiano’s en vleugels gaan bouwen met een Duits/Engels design…en deze verkopen!
Dit was het simpele businessplan van de jonge ondernemer.

Al snel werden de Bluthner piano’s en vleugels wereldberoemd en grote namen waaronder Brahms, Jadason, Liszt, Mahler, Moscheles, Nikisch, Rachmaninov, Schumann en Tschaikovsky speelden op Bluthner instrumenten. Ook verschenen steeds meer en meer Bluthner instrumenten in de grote concertzalen.

In 1873 verkreeg Bluthner haar Aliquot patent. Een waardevolle uitvinding waarbij er voor elke toets in de diskant een extra snaar gebruikt werd.
Deze techniek wordt nog steeds gebruikt in moderne Bluthner vleugels en zorgt voor een ultiem geluid in de bovenste regionen van het klavier.

Om een zo groot mogelijke doelgroep te bereiken bestaat de collectie uit de Bluthnergroep uit o.a.

Irmler - Haessler - Ronisch - Hupfeld
en Bluthner.

Een Bluthnergroep vleugel(met 10 jaar volledige garantie) is al verkrijgbaar onder de €12000 euro. 

  
 
 

   
Pianometropool BV on LinkedIn